A versenyképesség és a gazdasági növekedés meghatározó tényezői az innováció, a kutatás, a fejlesztés és a szakértelem. E felismerés szolgálatára hoztuk létre négy évvel ezelőtt nonprofit közhasznú intézetünket, amely fő feladatának tekinti az innovatív eljárások és stratégiák kidolgozását. Részt veszünk hazai és nemzetközi kutató hálózatokon keresztül alap, alkalmazott, kísérleti (pre-kompetitív) kutatásokban/fejlesztésekben, amelyek megoldásaiban új vagy továbbfejlesztett termék vagy szolgáltatás megvalósításához vezetnek.

Szolgáltatásaink

Sokéves kutatói tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk segítségével vállaljuk kutatóprojektek teljes körű menedzselését, hazai és európai uniós pályázati források felkutatását, innovációs projektek megvalósítását, pénzügyeinek tervezését, adminisztrációját.

Módszereink

Közös munkánk sikerének záloga, hogy a partnerek céljainak, elképzelésének ismeretében alakíthassuk ki ügyfeleink számára a legmegfelelőbb konstrukciót. Tekintettel arra, hogy nem standard megoldásokat, hanem egyedi igényeken alapuló, testreszabott szolgáltatáscsomagot kínálunk, minden esetben törekszünk partnereink minél teljesebb megismerésére és a kölcsönös bizalom kialakítására.

A hosszú távú együttműködést igénylő projektek kapcsán ezért komoly hangsúlyt helyezünk a személyes kapcsolattartásra. Vállalati partnereink és ügyfeleink számára a feltáró munka részeként elemezzük a meglévő erősségeket, fejlesztendő területeket, a kialakult és az elvárt gyakorlat közötti eltéréseket. Így közösen képesek vagyunk meghatározni a fejlesztés irányait és mélységét, amellyel a felmerülő konkrét, üzleti feladat megoldását segíthetjük elő. Intézetünk sikere a vállalati partnereink céljait támogató, szolgáltatásszemléletű értékeket valló munkatársainkon nyugszik.

Szíves figyelmébe ajánljuk honlapunk tematikusan felépített további oldalait!